De ervaringsdeskundigen over e-people

"In de afgelopen jaren heeft e-people mij meerdere keren en bij verschillende bedrijven geholpen bij het vinden van kandidaten. e-people heeft een uitermate flexibele werkwijze laten zien, van rent-a-headhunter tot succes-fee. En e-people heeft hierbij succesvol gekwalificeerde kandidaten aangeleverd voor lastige posities."

Koenraad Bruins

CIO, ekaterra

"Zonder omwegen en met aandacht. e-people is een professionele club met een uitgebreid netwerk en een directe stijl, voor mij de ideale partner."

Jeroen Puts

Interim Manager IT, Puts & Bytes

"Door bemiddeling van e-people bij Parkmobile een nieuwe baan gevonden en inmiddels kan ik bevestigen dat het een prima match is. Gestart als Projectmanager en inmiddels al een aantal jaren als Director Software Development verantwoordelijk voor de IT. Vanuit mijn functie bij Parkmobile ook nieuwe medewerkers aangenomen met goede bemiddeling van e-people."

Dirk van der Schraaff

Head of Engineering, HAL24K

"e-people staat naar mijn idee garant voor het nieuwe denken en doen als het gaat om recruitment 2.0. To the point, taakgericht en je betaalt voor wat je krijgt!"

Gert-Jan van Holten

Interim Manager, HELDER

“End of 2008 I was ready for a change in career. “I contacted Bas Westland and we had a chat on opportunities: what would fit me, where would I fit? Bas came up with TMNS, he was convinced this company was were I could thoroughly enjoy myself and learn much. 6 years later I can tell Bas was absolutely right. Great job!”

Roeland Lengers

Director People & Team Development, Devoteam

"De frisse kijk op werving, met slimme inzet van sociale media, werkt! Ook waardeer ik de transparante aanpak die niet alleen aanzienlijk goedkoper is maar ons zelf ook stimuleert om nieuwe vormen van rekrutering beter te benutten."

Wouter Hijweege

Interim Manager, CPC

"Toen ik in 2011 op zoek was naar wat meer uitdaging werd ik toevallig via LinkedIn door e-people benaderd voor een interessante vacature. Na 3,5 jaar ben ik nog steeds erg blij met deze uitdagende en veelzijdige job bij Reed Business. Chris Polkamp op LinkedIn."

Chris Polkamp

Test Analyst, Reed Business

"Heel tevreden. Vakkundig, effectief en zeer concurrerend."

Wido Riezebos

Head of Software Development, Supply Chain and Logistics, Argos

"Al meer dan 12 jaar helpt  e-people ons bij het vinden van passend talent. Recht door zee, met inzicht en volgens plan. Mijn eerste keus."

Lammert Gerkes

Value Proposition Professional, VPPerform