Proclaimer

Nog net geen bloed, zweet en tranen maar het scheelde niet veel: we hebben alles op alles gezet om de informatie op deze website zo goed mogelijk samen te stellen. Ondanks onze moeite en zorgvuldigheid kan het zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien, dat de informatie op deze site soms niet volledig, niet actueel of voor meerdere uitleg vatbaar is. Of dat een linkje niet (meer) werkt.

Kom je iets tegen dat volgens jou is verouderd, niet meer werkt of waar je vragen over hebt, dan horen we het graag. Jouw mailtje wordt op prijs gesteld en we nemen elke opmerking en tip zeer serieus! Je mail kan je sturen naar info@epeople.nl.

Niet aansprakelijk
We hebben echt ons best gedaan om te zorgen dat alles wat op de site staat vermeld daadwerkelijk juist, volledig en effectief is. Mocht dit om een of andere reden toch niet het geval zijn, dan is e-people niet aansprakelijk. Ook niet voor eventuele directe en/of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan of geleden als gevolg van de informatie op deze site.

Wil je iets kopiëren? Just ask.
Je maakt onze dag goed als je vacatures of andere e-people artikelen deelt in je netwerk of via social media. Waar we niet blij van worden, is als je – behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik – iets van deze site dupliceert, opslaat in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar maakt in welke vorm of op wat voor een manier dan ook. Of dit nu elektronisch, mechanisch, via fotokopieën, opnamen of welke manier dan ook gebeurt. Heb je een specifieke reden dat je dit toch graag wilt doen? Vraag het ons gewoon even via een e-mail naar info@epeople.nl. Als het maar enigszins kan, verlenen we je graag toestemming! Wie weet maken we dan ook jouw dag goed!

Ons logo, onze visuals en onze naam
Onze ontwerper Nikolai is speciaal voor e-people druk in de weer geweest met het creëren van alle geweldige e-people beeldmerken en iconen. Ook de merknamen/handelsmerken en/of geregistreerde merknamen/handelsmerken van e-people zijn van ons. Net zoals alle andere genoemde productnamen en/of merken toebehoren aan de desbetreffende eigenaren.

Wil je onze naam of beeldmerken en iconen ergens gebruiken? Meestal kan dat gewoon, dus vraag het gewoon even door een mail te sturen naar info@e-people.nl. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Het Nederlandse recht is van toepassing en de rechtbank in Amsterdam (Nederland) is bevoegd.

© 2017 e-people, alle rechten voorbehouden.