Het laatste e-people nieuws het eerste hier

Een nominatie voor de Computable ICT Detacheerder 2015 is leuk, maar winnen is nóg leuker

Nadat we vorige maand vernamen dat e-people genomineerd is voor een Computable Award 2015 in de categorie ICT-detacheerder, wordt het nu echt spannend. Vanaf vrijdag 5 juni kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. De ranking door de vakjury én het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de felbegeerde award op 3 november aanstaande ontvangt.

Lees meer >>

e-people door Computable genomineerd voor award ICT detacheerder van het jaar

We kunnen zeggen ‘met gepaste trots’, maar eerlijk is eerlijk: we zijn apetrots op de nominatie die ons is toegekend door de vakjury van de Computable Awards 2015 in de categorie ICT-detacheerder van het jaar. We hebben onze Computable-nominatie te danken aan de introductie van het unieke fair & square-pricingmodel.

Lees meer >>

e-people team blijft groeien

Goed nieuws! Sinds kort wordt ons e-people team versterkt door twee nieuwe co-ondernemers: Roeland Topée en Thomas Bos. Roeland Topée is een verbinder, bruggenbouwer en communicator met als grootste passie: verbinden. Thomas Bos heeft – na zijn professionele schaatscarrière – zijn loopbaan vervolgd in diverse functies bij onder andere YER, Randstad en Eneco.

Lees meer >>

e-people treedt toe tot freelancemarkt met nieuw pricingmodel

Onder het motto ‘weg met de marge’ introduceert e-people het unieke Fair & Square-pricingmodel. Waar een gemiddeld bemiddelings-/ werving- en selectiebureau een marge zet boven op het uurtarief van een zp’-er, freelancer of interimmer, laat e-people de onderhandeling over het uurtarief over aan de inlener en de tijdelijke kracht. Geen marge betekent transparantie en een optimaal tarief voor alle partijen. Met deze disruptive innovation gaat werving- en selectiebureau e-people nu ook de markt van freelancers en hun opdrachtgevers op.

Lees meer >>

e-people biedt nu naast headhunting ook jobhunting aan

e-people, het werving- en selectiebureau in de IT, internet en e-commerce sector is opnieuw uitgebreid met twee co-ondernemers. Reza Atlaschi en Jeroen Hendrikx zetten vanaf de zomer van 2014 namens e-people hun recruitmentexpertise in, om als jobhunters de beste IT, internet en e-commerce functies voor kandidaten te vinden.

Lees meer >>