e-people biedt nu naast headhunting ook jobhunting aan

e-people, het werving- en selectiebureau in de IT, internet en e-commerce sector is opnieuw uitgebreid met twee co-ondernemers. Reza Atlaschi en Jeroen Hendrikx zetten vanaf de zomer van 2014 namens e-people hun recruitmentexpertise in, om als jobhunters de beste IT, internet en e-commerce functies voor kandidaten te vinden. 

e-people
Met Bas Westland als managing partner is e-people sinds 2000 actief in de wereld van IT, internet en e-commerce.  Sinds 2009 laat e-people zich nadrukkelijk leiden door de vraag uit de markt en richt haar interne organisatie daarop in. Dat blijkt wel uit de flexibiliteit en expertise die de negen co-ondernemers toevoegen aan de organisatie. Zeven van deze co-ondernemers zijn consultant bij e-people, Reza Atlaschi en Jeroen Hendrikx zijn de twee jobhunters.

Bas vertelt: ‘Als het gaat om het invullen van vacatures, stellen onze consultants de opdrachtgevers voor aan een kleine selectie van topkandidaten, waarna er (meestal) wordt gekozen voor één kandidaat. Die ene IT-, internet-, of e-commerceprofessional die het beste past bij het bedrijf waar de betreffende vacature beschikbaar is. Andere kandidaten / sollicitanten vallen af. Eeuwig zonde, want deze afvallers zijn met grote regelmaat (zeer) schaarse IT-, internet- of e-commerce- professionals, die ook nog eens openstaan voor een nieuwe stap in hun carrière. Hetzelfde geldt voor de open inschrijvingen bij e-people: geregeld worden we verrast met imponerende profielen, waarvoor we nu even geen passende vacature in bemiddeling hebben. En daar komen onze jobhunters om de hoek kijken, vanuit de kandidaat vinden zij de beste baan!’

Reza Atlaschi
‘Recuiter par excellence, en recruitment 3.0. Dat is wie ik ben, wat ik doe en hoe ik het doe.’ Met die omschrijving van Reza Atlaschi zelf, is duidelijk waarom hij e-people nu als jobhunter versterkt. Dit doet Reza naast zijn activiteiten als IT recruiter, nu a.i. bij Fortytwo / Redbee
Jeroen Hendrikx
Alweer sinds 1998 verrijkt Jeroen de ICT recruitmentbranche  met zijn brede blik en passie voor het samenbrengen van kandidaat en job. Op zijn LinkedInprofiel schitteren onder andere opdracht- en werkgevers als Getronics Pinkroccade, Rijkswaterstaat en Easynet. Vanaf 2001 is Jeroen ook actief als ondernemer in de ICT recruitment met zijn bureau Re-direct.
Jobfeed
Om de zoektocht naar de beste baan voor e-people kandidaten kracht bij te zetten, is e-people ook de samenwerking aangegaan met Jobfeed. Jobfeed is een product van Textkernel en een waardevolle informatiebron waar online vacatures kunnen worden doorzocht en geanalyseerd. Zo is het mogelijk om vacatures te ontdubbelen en om vacatures van intermediairs eenvoudig weg te filteren. Jobfeed wordt door het blog Recruitment Matters als onafhankelijke bron gebruikt bij het in kaart brengen van vacaturevolumes. Voor e-people is het een welkome aanvulling bij het jobhunten: geen vacature blijft onopgemerkt met Jobfeed.

‘Jobfeed ondersteunt de jobhunters van e-people in hun zoektocht naar interessante vacatures voor de topkandidaten. Niet alleen de grotere vacaturebanken worden doorzocht, maar ook alle pagina’s op het web die door Jobfeed als vacature worden geclassificeerd. Dat zijn dus ook de vacatures op websites van bedrijven, die nog nergens anders staan, zegt Tijs van Tilburg, Business Development Manager bij Textkernel.

Jobhunting
IT-, internet- of e-commerce- professionals die graag willen dat Reza of Jeroen voor hen die beste baan vindt en hen introduceert bij een passende werkgever, kunnen zich inschrijven bij e-people. IT- en internetbedrijven die open staan voor deze dienstverlening kunnen zich melden bij Reza via rezaatlaschi@epeople.nl / 06 50 24 65 89 en bij Jeroen via jeroenhendrikx@epeople.nl.

Over e-people
Binnen de wereld van IT, internet en e-commerce verzorgt e-people werving en selectie. e-people is in 2000 opgericht door Bas Westland. Door een team van negen co-ondernemers worden kandidaten en werkgevers samengebracht voor IT, internet en e-commerce vacatures,  zoals die voor Project Managers, Software Developers, Web Developers, ICT Managers, Online Marketeers en Informatieanalisten.