epeople team blijft groeien

Goed nieuws! Sinds kort wordt ons e-people team versterkt door twee nieuwe co-ondernemers: Roeland Topée en Thomas Bos.
Roeland Topée is een verbinder, bruggenbouwer en communicator met als grootste passie: verbinden. Alleen daarom is hij al een ware aanwinst voor ons e-people team. Bovendien brengt Roeland een berg ervaring mee op het vlak van o.a. salesmanagement, marketingcommunicatie, business development social media en projectmanagement.

Sinds 2008 is Roeland eigenaar en crealisator van ZINplicity waar hij anderen inspireert om op creatieve wijze resultaten te behalen. Roeland gelooft in het terug te gaan naar de eenvoud, waar het nu écht om draait, in ZINvol werk en vooral heel veel ZIN in wat je doet ? Die visie komt goed tot z’n recht bij zijn nieuwe rol als Jobhunter bij e-people.

Roelandtopee@epeople.nl
Twitter: ZINplicity
06-43084175

Thomas Bos heeft – na zijn professionele schaatscarrière – zijn loopbaan vervolgd in diverse functies bij onder andere YER, Randstad en Eneco. Sinds 2011 is Thomas zelfstandig consultant met het bureau Freelance Service For All dat de professionele bemiddeling van freelancers / ZZP’ers verzorgt.

Vanaf januari 2015 maakt Thomas deel uit van ons team en heeft hij de rol van Jobhunter op zich genomen. Met zijn winnaarsmentaliteit, directe manier van communiceren en mensenkennis zijn onze verwachtingen hooggespannen!

Thomasbos@epeople.nl
Twitter @ikThomasBos
06-22060878