Kwartiermakers

Snelle groei, reorganisaties, startups of andere redenen: in jouw onderneming kunnen nieuwe functies ‘zomaar’ ontstaan. Het invullen van zo’n functie is niet ‘zomaar’ gedaan. Het invullen een functie waarvan het profiel nog blanco is,  vraagt om snelheid, visie en speciale vaardigheden. Dat maakt dit soort functies met uitstek geschikt voor door de wol geverfde zzp’ers, interimmers of freelancers.

Ons netwerk van kwartiermakers geven in no time vorm aan de functie. Letterlijk en figuurlijk. Onze kwartiermakers leggen een stevige basis voor diegene die aansluitend de functie duurzaam zal invullen.

Dit is waarom je kiest voor onze kwartiermakers

  • snelle oplossing, freelancers zijn sneller beschikbaar dan mensen met een opzegtermijn
  • het inrichten van een nieuwe functie vraagt om andere kwaliteiten dan de functie uitoefenen op langere termijn. Dus vraagt het om twee verschillende profielen;
    • als “inrichter” heeft de kwartiermaker de zaak snel op orde en kan weer vertrekken
    • als “beoefenaar” kan de vaste kracht een minder zwaar profiel hebben, waardoor hij/zij makkelijker te werven is en de rol langer interessant zal vinden dan iemand die ook over inrichtingskwaliteiten moet beschikken en moeilijker vindbaar is
  • de kwartiermaker kan de vaste kracht meeselecteren, hij/zij snapt wat er nodig is
  • de kwartiermaker kan de vaste kracht inwerken

 Ben jij zelf een kwartiermaker? Een professional die een blanco functieprofiel invult met snelheid, visie en speciale vaardigheden? Stel je aan ons voor.