Wat we doen (en hoé we dit doen) voor professionals

Dit is hoe we het anders doen
Als je het anders doet dan de meeste bureaus, doe je al veel goed. Dus schuiven wij niet met cv’s, is verplicht langskomen voor een intake niet nodig (Skype, FaceTime en HangOut werken prima) en we nemen jouw carrière écht serieus. Aan hoge marges bovenop het uurtarief van een interimmer doen we niet. Moge het verschil duidelijk zijn.

Dus… da’s wat we vooral niet doen. Wat doen we wel:

  • we weten waar we het over hebben als we bemiddelen voor ICT, internet en e-commerce functies. Of dat nu voor een vaste baan is óf een interimklus.
  • we weten waar je wát gaat doen. Met andere woorden: we kunnen je alles vertellen over de functie-inhoud en over de onderneming achter de vacature.
  • we brengen de vacature en je toekomstige werkomgeving in beeld met foto’s en/of korte YouTube-filmpjes die voor zich spreken.

Samengevat: e-people doet het anders door gewoon transparant en authentiek te zijn. Zo simpel kan het zijn.

Dit is voor wie we het graag doen
Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste resultaat behaalt daar waar je je thuis voelt én thuis bent. Voor ons is dit de wereld van IT, internet en e-commerce. Dus als jij het hebt over snake denken wij niet aan slangen. Vertel jij ons over Java dan wanen we ons niet op een Indonesisch eiland. We spreken jouw taal. Of je nu een Project Manager, Software Developer, Web Developer, ICT Manager, Online Marketeer, Informatieanalist of andere professional in IT, internet / e-commerce bent.

Wil je dat we dit voor jou doen?

Als onze aanpak jou aanspreekt, kun je vier dingen doen:

Waar wacht je nog op?